Сидір Кізін: «Лише адміністративними методами неможливо змінити ситуацію в країні»

Сидір Кізін: «Лише адміністративними методами неможливо змінити ситуацію в країні»

21.03.14 17:31 0 639
Під час наради з керівниками релігійних конфесій Житомирщини голова облдержадміністрації Сидір Кізін наголосив на тому, що священнослужителі – це люди, від яких залежить духовне життя населення нашого регіону. Сидір Васильович ознайомився з релігійною ситуацією в області та розповів про пріоритети нової влади.

Очільник області звернув увагу на те, що головне завдання для посадовців усіх рівнів полягає в тому, аби повернути довіру людей до влади та зробити її чесною і відповідальною. За його словами, українські громадяни зараз переживають стрес та глибокі психологічні переживання, а тому керівники релігійних конфесій повинні допомогти людям подолати страх, тривогу та примирити їх. Сидір Кізін переконаний, що в нашій державі має бути консолідоване громадянське суспільство, яке зможе дати відсіч, коли це потрібно, та зможе змінити країну.

Голова облдержадміністрації вважає, що лише адміністративними методами неможливо змінити ситуацію в країні. Саме тому він закликав священнослужителів не бути осторонь тих процесів, які зараз відбуваються, а допомогти людям стати більш толерантними та об’єднати їх навколо спільних цінностей.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «На замітку ...
Наступна новина: У Львівській області обіг ...

КОМЕНТАРІ