Житомирська область: за ніч вогнеборці ліквідували три пожежі

Житомирська область: за ніч вогнеборці ліквідували три пожежі

21.03.14 10:21 0 666
20 березня о 00:20 на пункт зв’язку 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Романів надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній літній кухні, що розташована у селі Станіславівка.

Займання виявив власник будівлі, саме він і викликав вогнеборців.

По прибуттю пожежного підрозділу до місця виклику встановлено, що дах споруди повністю охоплений вогнем. Існувала ймовірність розповсюдження полум’я по всій площі будівлі. Проте завдяки оперативним діям надзвичайників цю небезпеку було усунено, а пожежу локалізовано о 1:05. Остаточна ліквідація займання сталася о 3:15.

Майже в той же час о 00:21 вогнеборці Житомира виїхали на пожежу в господарчій будівлі, що розташована в селі Глибочиця. По прибуттю встановлено, що дах повністю охоплений вогнем. Була загроза перекидання полум’я на житловий будинок, який розташований на відстані трьох метрів від осередку пожежі. Проте пожежні не допустили цій біді. Локалізація пожежі відбулась о 3:44. Остаточно приборкати вогонь вдалося о 4:30.

Тієї ж ночі о 4:21 Любарським рятувальникам довелося виїздити на приборкання займання в житловому будинку в селі Горопаї. На момент прибуття будівля була охоплена вогнем. Ускладнювало гасіння те, що споруда дерев’яна. Тому полум’я швидко розповсюджувалося по ній. Попри всі спроби надзвичайників врятувати споруду їм цього не вдалося. Пожежу локалізовано о 09:54, ліквідовано займання 11:45.

Внаслідок пригод загиблих та травмованих немає. Причини пожеж, збитки та суми врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

У ДСНС у Житомирська область
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ