Рівненщина: на Рокитнівщині правоохоронці затримали юних грабіжників

Рівненщина: на Рокитнівщині правоохоронці затримали юних грабіжників

21.03.14 13:04 0 650
Міліціонери оперативно встановили осіб, які у вечірній час викрали сумочку в мешканки Рокитного з грошима в сумі близько трьох тисяч гривень, 150 доларів США та особистими речами.

Близько восьмої години вечора 26-річна Світлана поверталася з роботи додому. На одній із вулиць селища її наздогнали невідомі молодики, вдарили по обличчю та вирвали силоміць з рук сумочку. Потерпіла відразу викликала на допомогу працівників міліції.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та по гарячих слідах затримала зловмисників, яких впізнала Світлана. Грабіжниками виявилися 15-річний Олександр уродженець Закарпатської області житель селища Рокитне, студент та 17-річний Ярослав житель селища Рокитне, учень однієї із шкіл Рокитнівщини.

- Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рокитнівського РВ УМВС підполковник міліції Вадим Матвієнко. - Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Тетяна Чубик,

Рокитнівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Внаслідок ДТП у ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за добу ...

КОМЕНТАРІ