Рівненщина: міліціонери на Здолбунівщині затримали чоловіка, який втягував у злочинну діяльність неповнолітніх

Рівненщина: міліціонери на Здолбунівщині затримали чоловіка, який втягував у злочинну діяльність неповнолітніх

21.03.14 15:32 0 689
Здолбунівські оперативники розкрили ряд крадіжок з нежилих будинків на території району.

До міліції повідомив 32-річний здолбунівчанин, що невідома особа викрала з його нежилого будинку в селі Богдашів Здолбунівського району перфоратор. Зловмисник проник до житла шляхом пошкодження замка вхідних дверей. Невдовзі 43-річний мешканець Рівного повідомив, що з його нежилого будинку в тому ж селі, невідомі викрали вироби з металу.

Оперативники з’ясували, що до скоєння даних крадіжок причетні двоє школярів та 19-річний Павло, які проживають у селі Богдашів. До того ж останній, знаючи про вік хлопців, шляхом розповідей про доступність вчинення злочинних дій втягнув їх у протиправну діяльність.

- По даних фактах відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а відносно 19-річного молодика відкрито ще й кримінальне провадження за частиною 1 статті 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк. - На даний час триває досудове розслідування. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: На Тернопільщині свої ...

КОМЕНТАРІ