На Тернопіллі на слід злодійського тріо, яке викрадало майно з території недіючого фермерського господарства, вийшли міліціонери

На Тернопіллі на слід злодійського тріо, яке викрадало майно з території недіючого фермерського господарства, вийшли міліціонери

21.03.14 08:31 0 686
Що одному непотріб – іншому заробіток. Так сталося із старими клітками для утримання норок. На зоофермі в селі Ангелівка Тернопільського району вже кілька років як перестали розводити цих тварин із цінним хутром, а кілька тисяч кліток залишилося. Вони й стали справжнім скарбом для трьох жителів Збаразького району.

Як повідомив начальник Тернопільського райвідділу міліції Руслан Балик, злочинна група із трьох чоловіків за два місяці викрала з території фермерського господарства п’ять сотень кліток. Міліціонерам вдалося з’ясувати, що злодії навідувалися на приватну території щонайменше десять разів.

Із Стриївки сусіднього Збаразького району до Ангелівки кілометрів три-чотири полем. Цю відстань крадії на підводі долали менше ніж за годину. Будучи впевненими, що їх ніхто не помітить, ферма давно пустує й ніким не охороняється, зловмисники здійснювали свої вилазки здебільшого вдень.

Злодійський розрахунок виявився вірним, на гарячому їх не впіймали. Натомість під час чергової інвентаризації власники виявили недостачу й звернулися із відповідною заявою до Тернопільського райвідділу міліції.

Чутками земля повниться, от і новина про те,що на Збаражчині збувають за півціни металеві клітки докотилася й до Тернопільського району. До слова, одна така клітка, яка вже була в користування вартує біля тридцяти гривень, крадії ж продавали за десять-п'ятнадцять.

Коли міліціонери навідалися до зловмисників, то виявили в їх господарствах частину краденого. Розібрані клітки, які чоловіки пристосували для власних потреб, й стали беззаперечним доказом їх провини.

Щодо фігурантів справи розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Невдовзі справа буде направлена до суду.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: «Сухий ...
Наступна новина: Чемпіонат Луцька з ...

КОМЕНТАРІ