Липкорукого тернополянина викрили міліціонери

Липкорукого тернополянина викрили міліціонери

21.03.14 09:55 0 670
Любов до чужих речей не раз створювала 33-річному тернополянину проблеми із Законом. Та це ніяк не ставало уроком для чоловіка. При зручній нагоді він не уникав можливості потягнути те, що, так би мовити, погано лежить.

Співробітники Тернопільського міськвідділу міліції підозрюють жителя обласного центру у вчиненні трьох крадіжок. Серед тих, хто потерпів від зловмисника, стали двоє його знайомих. З домівки одного поцупив два мобільних телефони, з помешкання іншого виніс сумку, в якій був фотоапарат та тисяча гривень. Покупців на чуже майно знайшов одразу, а гроші витратив на особисті потреби.

Ще одним місцем збагачення для тернополянина стала перукарня. Туди зайшов підстригтися, а вийшов не з порожніми кишенями: поцупив мобільний телефон однієї із працівниць. Засіб мобільного зв’язку продав.

За всіма вказаними фактами відкриті кримінальні провадження. Тернополянина звинувачують у порушенні статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Правоохоронці також перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних протиправних діянь.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ