На Житомирщині правоохоронці затримали серійних крадіїв з дачних будинків

На Житомирщині правоохоронці затримали серійних крадіїв з дачних будинків

21.03.14 13:07 0 615
Працівники карного розшуку Коростенського міськвідділу міліції затримали чотирьох чоловіків, які викрадали майно з дачних будинків, розташованих у селах району.

Упродовж березня до чергової частини міліції почали надходити заяви від громадян про крадіжки з дачних будинків, які знаходяться на території Коростенського району. Люди скаржилися, що зловмисники, зламуючи навісні замки, забирали з помешкань будівельні інструменти, знаряддя праці, металевий реманент та інше майно.

Правоохоронці, провівши низку оперативно-розшукових заходів, встановили, що до кримінальних правопорушень причетні четверо жителів Коростенського району віком від 19 до 29 років.

- Діяли зловмисники за однією схемою: у села приїздили у ті дні, коли господарі дачних будинків були відсутні, та безперешкодно виносили з помешкань усе цінне, - повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Віктор Калітка. - Викрадене майно вони продавали наступного дня на місцевому ринку.

Наразі триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Уже встановлено, що молодики причетні до вчинення, щонайменше, восьми крадіжок. Проводиться перевірка щодо скоєння ними аналогічних правопорушень на території Коростенського та сусідніх районів Житомирщини.

Кримінальним кодексом за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Коростенський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинянин незаконно ...

КОМЕНТАРІ