Підписання політичної частини Угоди про асоціацію - важливий перший крок до повноправного членства України в ЄС

Підписання політичної частини Угоди про асоціацію - важливий перший крок до повноправного членства України в ЄС

22.03.14 10:43 0 640
У шніх економічних і політичних умовах треба зберегти країну. Тому я не обіцяю покращення ні ні завтра. Але ми знаємо, що завдяки цій Угоді післязавтра у нас буде європейське майбутнє, - заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк журналістам у п’ятницю, 21 березня, після Саміту між Україною та ЄС в Брюсселі, де відбулася церемонія підписання політичної частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Арсеній Яценюк наголосив, що підписання політичної частини Угоди про асоціацію з ЄС - це «надзвичайно важливий крок, але перший крок до того, щоб Україна стала повноправним членом ЄС».

«Перед нами стоять неймовірні виклики, і треба тепер дуже важкою працею дійсно принести зміни в Україну. Щоб українці відчули, що життя зміниться на краще, що в Україні будуть незалежні суди, буде подолана корупція, з’являться робочі місця», - підкреслив Глава Уряду.

Він зазначив, що підписана політична частина Угоди про асоціацію стосується «найбільш важливих аспектів, насамперед співпраці у сфері безпеки та оборони».

«Цією Угодою буде створено спільний орган прийняття рішень, який забезпечить процес реальних реформ в Україні», - наголосив Прем’єр-міністр.

Глава Уряду також зазначив, що одностороннє введення торгівельних заходів з боку Європейського Союзу, зокрема відкриття ринків ЄС для українських товарів, дасть серйозний поштовх для української економіки: «Ми додатково отримаємо близько 490 мільйонів євро».

Департамент інформації та комунікації з громадськістю Секретаріату КМУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі п'яного ...
Наступна новина: У Львові вшанували пам’ять ...

КОМЕНТАРІ