У Волинській області григорій Пустовіт зустрівся з призеркою ХІ зимових Паралімпійських ігор Юлією Батенковою-Бауман

У Волинській області григорій Пустовіт зустрівся з призеркою ХІ зимових Паралімпійських ігор Юлією Батенковою-Бауман

22.03.14 14:32 0 723
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт зустрівся з володаркою чотирьох медалей ХІ зимових Паралімпійських ігор в Сочі Юлією Батенковою-Бауман.

Григорій Пустовіт подякував Юлії Батенковій-Бауман та її тренеру Волидимиру Гащину за неймовірно успішний виступ. «Три срібні та одна бронзова медалі – це вагомий вклад в успіх української збірної. Пані Юлія – героїчна спортменка. Адже попри політичний та психолічний тиск, неодноразово змогла підніматися на п’єдестал пошани», - зазначив він.

Голова облдержадміністрації побажав волинській паралімпійці нових спортивних перемог. «Я вірю, що Ви обов’язково виборете довгоочікуване золото, але ціна цих срібних нагород – важливіша золотих», - підкреслив він та вручив Юлії почесну грамоту облдержадміністрації і подарував квіти.

Григорій Пустовіт також додав, що всі фінансові зобов’язання, які взяла на себе обласна влада, будуть виплачені спортсменці до завершення поточного місяця. Крім того, Юлія Батенкова-Бауман щомісяця отримуватиме стипендію облдержадміністрації.

У свою чергу, спортсменка подякувала владі за підтримку.

Юлія Батенкова-Бауман у скарбничці власних досягнень має вже 13 срібних та бронзових паралімпійських нагород.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розмови про те, щоб ...
Наступна новина: Чернівецькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ