Весняні канікули дітей з Миколаєва, Донецька, Херсонської області на Волині в рамках проекту «Єдина Україна»

Весняні канікули дітей з Миколаєва, Донецька, Херсонської області на Волині в рамках проекту «Єдина Україна»

22.03.14 11:03 0 828
У неділю, 23 березня в м. Луцьк прибуває делегація дітей з Миколаївської, Донецької та Херсонської областей на запрошення Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» та церкви «Царство Боже» в рамках проекту «Єдина Україна». Весняні канікули діти проведуть в с. Лаврів.

ВОБФ «Дитяча місія. України» організовує перебування та проживання дітей. Зустріч відбуватиметься у форматі таборування, яке проходитиме на базі Лаврівської ЗОШ І-ІІІ ст. Діти шкільного віку, які приїдуть, переважно з багатодітних родин. Прибуде і прийомна сім’я з Маріуполя, яка має на вихованні 2 власних та 2 прийомних дітей. Будуть дітки, які відвідують церкви різних конфесій на сході та півдні країни. Впродовж тижня з 23 березня по 30 березня малеча буде гарно проводити час з однолітками с. Лаврів. Організаторами підготовлені екскурсії, розваги, години спілкування, забави, ігри та майстер-класи. Змістовне дозвілля, ознайомлення з навколишнім середовищем.

Управління МНС у Волинській області 27 березня організовують польову кухню на підтримку Дня соціальної справедливості.

До слова, Луцька міська рада також долучається до перебування дітей на Волині. 24 березня діти відвідуватимуть Замок Любарта. Гостинно на виставу запросить дітей Волинський обласний театр ляльок.

25 березня о 10.00 у СОК «Адреналін Сіті» спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовується захід «Всі ми родом з дитинства», під час якого 60 дітей матимуть можливість змістовно провести час, відвідати музей технічного прогресу, переглянути мультфільм та порозважатися в «Лімпопо», покататися на роликах та машинках.

28 березня діти матимуть можливість ознайомитись з різними напрямками мистецтва за вподобаннями. Зокрема, планується відвідування художньої школи м. Луцька, музичної школи. Також діти візьмуть участь у майстер-класі зразкового дитячо-молодіжного ансамблю народного танцю м. Луцька «Волиняночка» та зможуть навчитися танцювати волинський танець.

Учні шкіл м. Луцька готують персональні подаруночки для своїх однолітків – гостей, а піцерія «Дядя Піца» пригостить діток піцою.

Усіх журналістів засобів масової інформації запрошуємо на брифінг, який відбудеться 24 березня об 16.00 у Луцькій міській раді. Поговорити про соціально-культурну складову єднання Сходу та Заходу, про організацію допомоги сім’ям та налагодження постійних дружніх візитів дітей у рамках проекту «Єдина Україна».

У заході візьмуть участь Луцький міський голова Микола Романюк, голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк, заступник голови Луцької райдержадміністрації Арсен Сидорчук, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, єпископ Духовного Управління християнських церков «Царство Боже» в Україні Олександр Рудинець, представник делегації з Сходу та Півдня пастор Миколаївської церкви Юрій Ященко.

Довідково. Підприємство БІО, підприємець Хорошенко Я.Л. «Хороший смак», підприємець Дуб І.І. , ТзОВ «ШОКОБУМ» директор Бутвинник О.І., СОК «Адреналін Сіті» Мордик І.В., піцерія «Дядя Піца» - офіційні партнери, які зголосилися фінансово підтримати дітей, які перебуватимуть впродовж весняних канікул на Волині. Особливими партнерами є жителі с. Лаврів, які посильно долучаються до благодійності та надають продукти харчування.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (290548, 290546, 256042)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: для дітей з ...
Наступна новина: У Криму відзначають річницю ...

КОМЕНТАРІ