В Луцьку відбулася першість з дартсу серед учасників команд клубів за місцем проживання

В Луцьку відбулася першість з дартсу серед учасників команд клубів за місцем проживання

22.03.14 17:02 0 775
20 березня в приміщені клубу за місцем проживання «Юність» міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів першість з дартсу серед учасників команд клубів за місцем проживання.

У змаганнях взяли участь 7 клубів, кожен з яких представляли 2 хлопці і 2 дівчини. Змагання відбулися в 3 тури, по три спроби в кожному. Перше місце серед дівчат виборола вихованка клубу «Лучеськ» Магдюк Олена. Другою стала учасниця з клубу «Юність» Голдіна Василина, третє місце дісталось представниці клубу «Олімпія» Холодинській Діані.

Серед юнаків місця розподілились наступним чином. Перше місце посів Хвиль Денис (клуб «Атлет»), друге – Ковальчук Андрій (клуб «Юність») і замкнув трійку призерів Іванов Роман (клуб «Атлет»).

Усі учасники отримали позитивні емоції, а переможці – дипломи та призи центру. Ті ж учасники, які не стали призерами, але є палкими вболівальниками ФК «Волинь», отримали від комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міськради квитки на футбольний матч «Волинь» – «Ворскла».

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ