У лютому місцеві бюджети міста Луцька та Луцького району одержали понад 32 мільйони гривень ПДФО,- Луцька ОДПІ

У лютому місцеві бюджети міста Луцька та Луцького району одержали понад 32 мільйони гривень ПДФО,- Луцька ОДПІ

22.03.14 13:12 0 675
Протягом лютого 2014 року до місцевих бюджетів міста Луцька та Луцького району від платників податків, що перебувають на обліку в інспекції надійшло 32,7 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб. Це - на 2,5 мільйона гривень більше в порівнянні з січнем цього року.

Про це під час круглого столу з місцевими суб’єктами господарювання повідомила заступник начальника Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Тетяна Павлова.

Посадовець запевнила присутніх, що запорукою стабільного зростання надходжень до місцевих бюджетів є легалізація ринку праці. Виплата заробітної плати „в конвертах”, нижче мінімально встановленого рівня та не оформлення трудових відносин – соціально небезпечні явища, яким протидіють органи доходів і зборів.

«Ми використовуємо різносторонні методи виявлення прихованих доходів, як перевірочного, так і роз’яснювального характеру. Кожен житель міста Луцька та Луцького району повинен усвідомлювати, що нелегальна зайнятість – це проблема не тільки фіскальна, але й соціальна. Від цього розуміння прямо залежить результативність роботи у цьому важливому напрямку», – зазначила Тетяна Костянтинівна.

За словами заступника начальника Луцької ОДПІ, з початку року завдяки спільним роз’яснювальним заходам Луцької ОДПІ та органів місцевого самоврядування легалізовано 8 найманих працівників та відповідно до бюджету додатково поступило 2,3 тисячі гривень цього податку. За цей же період заслухано 41 фізичну особу – підприємця та 15 юридичних осіб з приводу виплати ними заробітної плати нижче мінімально встановленого розміру, результат – 12,5 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб уже отримали місцеві скарбниці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на вулиці ...
Наступна новина: Одного з учасників банди ...

КОМЕНТАРІ