У Волинській області представники ДАІ та громадськості обговорили основні напрямки співпраці

У Волинській області представники ДАІ та громадськості обговорили основні напрямки співпраці

22.03.14 16:17 0 796
У приміщенні управління ДАІ УМВС України у Волинській області відбулося спільне обговорення проблемних питань щодо організації роботи Державтоінспекції із громадськими організаціями і формуваннями та засобами масової інформації.

Участь у заході, що відбувався в форматі «круглого столу», взяли працівники управління ДАІ, представники «Автомайдану України», «Самооборони», «Патріотичного щита», «Народного патруля», автоперевізники та журналісти.

Розпочав розмову виконувач обов’язків начальника Управління ДАІ полковник міліції Михайло Ділай, який розповів про основні напрямки діяльності підрозділу, штатну чисельність особового складу, вимоги керівництва Департаменту ДАІ МВС України про стан і причини аварійності, кількість задокументованих порушень Правил дорожнього руху тощо.

– Нині працівники Державтоінспекції Волині працюють у звичному режимі, при цьому особливу увагу хочу звернути на те, що активно долучаються активісти автомайдану і допомагають у виявленні правопорушень на дорозі та попередження і профілактики аварійності. Головне, що така взаємодія дає позитивний результат.

Згодом керівники структурних підрозділів ДАІ розповіли учасникам заходу про функції та завдання, які вони виконують.

Своєю чергою активісти громадських організацій та об’єднань наголосили на недоліках роботи державтоінспекторів та озвучили власне бачення щодо її покращення. При цьому представники інститутів громадянського суспільства наголосили, що вони готові всіляко допомагати правоохоронцям і виконанні їх безпосередніх обов’язків, зокрема щодо проведення профілактичної роботи серед населення. Окрім того, озвучили пропозицію щодо активізації інформування населення про результати діяльності та про надання тих чи інших послуг через офіційний веб-сайт Управління ДАІ.

У результаті учасники окреслили перші кроки у спільній роботі, спрямованій насамперед на організацію безпеки дорожнього руху на автошляхах області та профілактику дорожнього травматизму.

Насамкінець Михайло Ділай подякував присутнім за участь і наголосив:

– Ми готові до конструктивного діалогу та критики в нашу адресу, але ми й готові змінюватися, аби повернути довіру людей до тих правоохоронців, котрі несуть службу на шляхах краю.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ