На Волині УБОЗівці припинили діяльність підпільного грального закладу

На Волині УБОЗівці припинили діяльність підпільного грального закладу

22.03.14 09:12 0 653
Незаконний бізнес організували четверо місцевих жителів віком від 37-ми до 43-х років. Тепер зловмисникам доведеться заплатити штраф у розмірі від 170 до 680 тисяч гривень.

Працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області задокументували групу осіб, які всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» організували на території Волинської області діяльність азартного грального закладу.

– У злочинну групу входили чотири особи, двоє із яких у минулому притягувалися до кримінальної відповідальності за вимагання, хуліганство та незаконний обіг вогнепальної зброї і боєприпасів, – розповів начальник УБОЗ УМВС України у Волинській області полковник міліції Сергій Горбатюк. – Загалом заклад діяв на території області протягом року і спеціалізувався на проведенні заборонених азартних ігор, зокрема гри в покер.

У ході слідства встановлено, що участь у грі брало обмежене коло людей (50-60 осіб), а повідомлення про її початок здійснювалося мобільним телефоном у день проведення.

– Правоохоронці під час проведення обшуків вилучили три столи, гральні карти, фішки різних номіналів, грошові кошти в національній та іноземній валюті на суму близько 40 тисяч гривень, комп’ютерну техніку, засоби відеоспостереження та радіотехнічного зв’язку, записи про проведення азартних ігор та розрахунків із гравцями, – повідомив Сергій Горбатюк.

Слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Згідно із законодавством, дане кримінальне правопорушення карається штрафом від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто від 170 до 680 тисяч гривень із конфіскацією грального обладнання. А у випадку несплати штрафу передбачено позбавлення волі на термін від 10 до 12 років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Люди бояться бути ...
Наступна новина: На Тернопіллі внаслідок ...

КОМЕНТАРІ