П'яний волинянин налякав доньку та відлупцював дружину

П'яний волинянин налякав доньку та відлупцював дружину

22.03.14 10:21 0 757
Таким чином чоловік помстився за відмову дати грошей для продовження бенкету. У результаті до опівночі жінка з дитиною переховувалися у хліві, чекаючи, коли розлючений «татко» засне.

37-річний чоловік у справах поїхав до міста, а його дружина з 11-річною донькою залишилася вдома. Близько 21-ї години чоловік повернувся, з товаришем у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Коли зайшли до будинку, чоловік відразу став вимагати у дружини гроші для продовження застілля у місцевому барі. Почувши відмову, розлютився і почав кричати.

Жінці вдалося переконати товариша вийти з будинку. Чоловіка ж заспокоїти не вдавалося, тож він із усієї сили вдарив дружину в плече, а потім штовхнув на підлогу. Донечка, почувши крик та материні сльози, теж почала плакати і просити батька, щоби припинив знущання. Скориставшись моментом, жінка із дитиною вибігли з будинку та, сховатись у господарському хліві, просиділи до півночі, чекаючи коли глава сімейства заспокоїться. А вже наступного дня жінка звернулася до правоохоронців із заявою.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС

України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ