В Закарпатській області напередодні весняних канікул працівники ДАІ зустрілись з мукачівськими школярами

В Закарпатській області напередодні весняних канікул працівники ДАІ зустрілись з мукачівськими школярами

22.03.14 11:21 0 761
Шлях до шкіл, розташованих поблизу автодоріг, завжди несе певний ризик для кожного зі школярів. Працівники відділення ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції переконані, що в таких навчальних закладах потрібен особливий контроль та постійні профілактичні заходи, направлені на досконале знання дітьми Правил дорожнього руху.

Подібна зустріч відбулась зі школярами у загальноосвітній школі села В.Коропець, яка розташована на автодорозі «Мукачево-Рогатин».

Вже за кілька днів розпочнуться весняні канікули. Співробітники ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції завжди велику увагу приділяють попередженню дитячого дорожньо-транспортного травматизму на дорогах, а з початком канікул ця проблема особливо актуальна. Адже під час канікул школярі матимуть досить вільного часу, тож вийдуть на вулиці міст і сіл, де їх чекає безліч небезпек.

Зустріч зі старшокласниками Верхньокоропецької загальноосвітньої школи викликала масу емоцій та запитань. Томаш Дулов, начальник відділення ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції, нагадав школярам про правила дорожнього руху, які необхідно знати їм як учасникам дорожнього руху. Адже усі вони є пішоходами, пасажирами, і більшість з них керує велосипедами та мопедами.

– Проте не слід забувати, що безпека дітей – це спільна справа усіх дорослих, і насамперед батьків, - підсумував Томаш Дулов.

Тож шановні батьки! Щодня, відправляючи до навчального закладу свою дитину, нагадуйте їй про основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з нею від будинку до школи, обравши найбезпечніший маршрут, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. Та, звісно, дотримуйтеся правил самі, адже найкращий приклад – ваш особистий.

Наприкінці зустрічі активним учасникам дорожнього руху – велосипедистам, працівники міліції роздали витяг з ПДР з переліком вимог до велосипедистів.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі "Для нас ...
Наступна новина: Луцьк: «Діти-сонця» ...

КОМЕНТАРІ