На Хмельниччині герої не вмирають, вони житимуть у пам’яті мільйонів вічно

На Хмельниччині герої не вмирають, вони житимуть у пам’яті мільйонів вічно

22.03.14 13:41 0 661
За офіційними даними Міністерства охорони здоров’я з 30 листопада 2013 року по на території України внаслідок отримання поранень, несумісних із життям, під час масових акцій у Києві та інших містах України загинули та померли 105 людей. Серед загиблих 7 жителів Хмельниччини. Ці люди віддали життя не просто за краще майбутнє нашої держави, вони поклали голови за незалежність України. На честь Героїв у містах, містечках та селах України називають вулиці, площі, сквери, учбові заклади, пишуть вірші. У Державному архіві області відкрито стелу пам’яті Героїв Небесної сотні. Участь у заході взяли голова облдержадміністрації Леонід Прус та голова обласної ради Іван Гончар.

Учасники заходу переглянули кадри, які знято у серці України під час акцій. Також згадали поіменно усіх Героїв, які загинули за Україну, вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання, поклали квіти та лампадки до пам’ятної стели.

«Болить серце і душа, кам’яніють слова, адже загинуло стільки невинних людей, прекрасних синів і дочок нашої України. Ми пишаємося такими патріотами, весь світ схиляє голови перед їхньою мужністю . Ці люди ціною власного життя фактично змінили історію, зробили нашу державу зовсім іншою. Герої не вмирають», - сказав під час заходу голова облдержадміністрації Леонід Прус.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ