На Хмельниччині вогнеборці провели тренувальне пожежно-тактичне навчання на території школи-інтернат

На Хмельниччині вогнеборці провели тренувальне пожежно-тактичне навчання на території школи-інтернат

22.03.14 09:58 0 688
21 березня в м. Шепетівка проведено тренувальне пожежно-тактичне навчання з особовим складом 21-ї державної пожежно-рятувальної частини на території Шепетівської школи-інтернат І-ІІІ ступеня з поглибленим вивченням окремих предметів і гуртків.

За тактичним задумом, пожежа виникла в одній із спальних кімнат на третьому поверсі житлового корпусу. На момент прибуття пожежних підрозділів площа умовної пожежі становила 97 кв. м, із вікон діти та вихователі просили на допомогу.

Під час ліквідації умовної пожежі вогнеборці запобігли поширенню полум’я на сусідні кімнати, а також евакуювали «постраждалих» із сильно задимленого третього поверху.

Треба наголосити, що для вогнеборців подібні навчання є важливим етапом у підготовці до ліквідації справжніх надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей, бо саме завдяки навчанням вони отримують практичні навички та відпрацьовують теоретичні знання.

Після навчань із учнями початкових класів, які з неабиякою цікавістю спостерігали за вонеборцями, рятувальники провели цікаву бесіду, де розповіли правила поведінки у випадку виникнення пожеж та під час різноманітних надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ