На Хмельниччині у затриманого наркоторговця вилучили марихуани на 20 тисяч гривень

На Хмельниччині у затриманого наркоторговця вилучили марихуани на 20 тисяч гривень

22.03.14 11:18 0 643
На Кам’янеччині працівники міліції «на гарячому» затримали торговця марихуаною. Наркотичне зілля зловмисник ховав … у скляних банках, які закопував на власному подвір’ї.

Близько трьох місяців тому працівники Кам’янець-Подільського райвідділу міліції отримали інформацію про те, що житель одного із сіл району займається реалізацією наркотиків. Правоохоронці почали відстежувати та документувати злочинну діяльність «підприємця», формуючи таким чином доказову базу.

У ході розслідування оперативникам вдалось з’ясувати, що наркотоговець ховав зілля у скляних банках, які закопував на власному подвір’ї. 24-річний чоловік був дуже обережним і продавав «товар» тільки постійним клієнтам. Та, незважаючи на це, його вдалося затримати «на гарячому» під час реалізації чергової дози наркотиків.

Під час проведення санкціонованого обшуку працівники міліції вилучили у підозрюваного півкілограма канабісу. За приблизними підрахунками вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» складає більше 20 тисяч гривень.

За словами начальника Кам’янець-Подільського РВ УМВС Олександра Завадського, «бізнесмену» уже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник УМВС в ...
Наступна новина: На Тернопіллі "Для нас ...

КОМЕНТАРІ