Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

22.03.14 14:45 0 704
Цей тиждень щось у нас забрав, щось повернув, з кимось познайомив, а з кимось посварив. Однак, що б не сталося, не можна вішати носа й розчаровуватись. Треба брати усе в свої руки і йти далі. Ніколи не здаватися, адже одне, що часто тримає нас – це надія. Треба надіятись на краще, робити все для того, й тоді усе буде гаразд. А щоб підбадьорити вас, пропонуємо щось новеньке від львівських театрів. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера у суботу покаже о 18.00 «Страшний двір».

На 18.00 театр ім. М. Заньковецької готує гірку комедію «Останній гречкосій».

Драмтеатр ім. Лесі Українки запрошує о 18.00 на «Євангеліє від Юди».

Театр Курбаса о 19.00 покаже «Лісову пісню». А Перший український театр для дітей та юнацтва о 14.00 запрошує свою вдячну аудиторію на казку «Чарівне кресало».

Театр «І люди, і ляльки» для малечі готує історію «Лікар Айболить» о 12.00, 14.00. НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівська філармонія готує вечір справжнього українського дуету, який розпочнеться о 18.00. а Львівська опера на цю ж годину – «Паяци», а на 12.00 – балет «Білосніжка та семеро гномів». У цей самий час театр ім. М. Заньковецької запрошує на виставу «Блазні мимоволі».

Театр ім. Лесі Українки у неділю покаже дві вистави: о 12.00 – «Загублений хвіст, або Як Вінні Пух допоміг Іа-Іа», о 18.00 – «Лісову пісню». А театр Курбаса, який в суботу показував «Лісову пісню», у неділю о 19.00 представить глядачам спектакль «Так казав Заратустра».

«Пеппі Довгапанчоха» – спектакль, який Перший український театр для дітей та юнацтва приготував на 12.00 та 15.00.

А театр «І люди, і ляльки» о 12.00, 14.00, 16.00 розкаже про «Бабусину таємницю». МУЛЬТИКИ

«Ріо 2». Голубчик, Перлинка і їхні троє дітей живуть щасливим життям у чарівному місті Ріо-де-Жанейро. Коли Перлинка вирішує, щ дітям потрібно навчитися жити як справжнім птахам, вона наполягає на авантюрній мандрівці в нетрі річки Амазонки. Там, намагаючись вписатися в нове оточення, Голубчик починає турбуватися, що може втратити Перлинку і дітей, що йдуть на поклик дикої природи.

Феї: таємниця піратського Острова. Феї – це маленькі істоти природи. Вони володіють особливими чарівними здібностями. Однією з таких є Дінь-Дінь. Вона народилася з першого сміху немовляти. З парасолькою кульбаби прилетіла в Долину Фей, на чарівний острів Нетландія. Там юна фея перепробувала багато чого, поки не дізналася, що її призначення – бути майстринею. Дінь-Дінь постійно шукала пригоди на свою голову. Її подруги Ірідесса – фея світла, Розетта – садова фея, фея всіх тварин і птахів – Фауна, також фея води – Серебрянка рятують горе-подругу від безглуздих ситуацій. Вони допомагають Дінь-Дінь розібратися у всьому. І у фей нова пригода, всі вони опинились далеко від долини, на великому острові, раніше там нікому з фей не доводилося бути.

«Містер Пібоді і Шерман». Пес Пібоді – герой і справжній геній. Він лауреат Нобелівської премії, олімпійський чемпіон, винахідник, науковець. Хлопчик Шерман – його прийомний син. Один з винаходів містера Пібоді – машина часу Вейбек, за допомогою якої батько допомагає сину краще вивчити історію. Одного разу Шерман разом зі своєю подружкою Пенні порушує батьківську заборону та самостійно відправляється у подорож. Тепер у містера Пібоді з’явилась дуже важлива справа – виправити все, що малеча встигла накоїти, та повернути історичні події на свої місця.

НОВИНКИ

«Прокляття 2» (жахи). Молода аспірантка Фуко виховує свою маленьку племінницю, мати якої померла при пологах. Дівчинка росте вкрай замкненою в собі й постійно щось малює. У місті відбувається ланцюг нещасних випадків. За дивним збігом обставин, всі вони якось пов’язані з племінницею Фуко, яка або була поруч, або передбачала ці випадки в своїх малюнках. Що все це означає? Як пов’язана маленька дівчинка з цими трагедіями і чи не загрожує небезпека всім, хто знаходиться поруч з нею?

«Монстри у лісах» (жахи). Знімальна група одного малобюджетного хоррора вибирається в дику місцевість для зйомок одного з епізодів цього фільму. Однак незабаром вони самі стають героями справжнісінького фільму жахів, їх починає переслідувати зграя чудовиськ, що мешкають в цьому лісі.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ ВЖЕ МАЛИ ЗМОГУ ПОБАЧИТИ

Need For Speed (бойовик, трилер). Історія Тобі Маршалла, геніального автомеханіка, чиєю єдиною віддушиною є участь у підпільних гонках. Щоб зберегти сімейну майстерню, Тобі змушений взяти у партнери багатого і зарозумілого колишнього гонщика NASCAR Діно Брюстера. Коли справи Тобі нарешті починають йти вгору, Діно підставляє партнера, і Тобі звинувачують у злочині, якого він не скоював. Через два роки Тобі виходить з в’язниці з думкою про помсту. Щоб досягти своєї мети, йому доведеться зробити неможливе і довести, що навіть у світі помітних суперкарів найбільш непоказний гонщик може фінішувати першим.

«300 спартанців: Відродження імперії» (драма, екшн). Очолює греків відважний флотоводець Фемістокл. На відміну від свого соратника Леоніда, головний герой мало розуміється на сухопутних боях, його стихія – море. Усі тонкощі ведення бою поблизу грецьких островів йому відомі. У розпорядженні Фемістокла близько 300 суден. Однак завдяки винахідливості та кмітливості, герой дає відсіч перському флоту, що суттєво перевищує грецький за чисельністю.

«Люблю. Назавжди» (драма, мелодрама). Їх можна назвати сучасними Ромео та Джульєттою. Вона – із заможної родини, отримує гарну освіту та в усьому слухається батьків. Він – харизматичний хлопець, сміливий та щохвилини готовий ризикували заради розваги. Пристрасть між ними спалахує миттєво і вона розгорається все сильніше від розуміння того, що їм не варто бути разом.

«Німфоманка. Частина ІІ» (драма, еротика). Фільм – продовження першої частини історії еротичних переживань жінки від народження до п’ятдесятиріччя. Вона поставила собі діагноз – німфоманія. Вона розповідає історію своєї насиченої молодості, багату паралельними сюжетами і несподіваними відступами.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині постійно ...
Наступна новина: Волинянин може повернутися ...

КОМЕНТАРІ