У Херсоні та Миколаєві закликатимуть не фінансувати окупацію України

У Херсоні та Миколаєві закликатимуть не фінансувати окупацію України

22.03.14 11:34 0 706
Цими вихідними у супермаркетах Херсона (22 березня) та Миколаєва (23 березня) відбудуться флеш-моби із закликом бойкотувати бізнес російських виробників.

Про це повідомили організатори заходів.

Автомобілісти ініціативи «Коловорот» спільно з активістами Громадянського руху «Відсіч» закликатимуть мешканців південноукраїнських міст відмовитися від товарів та послуг, що виробляє країна-агресор, чия політика окупації та воєнне вторгнення можуть позбавити кожного мешканця південних областей України спокою за власну безпеку й життя.

Активісти поширюватимуть кілька видів листівок зі списком великих російських підприємств та інфографікою, як, користуючись послугами російських компаній, кожен українець фінансує окупацію своєї країни.

Учасники акцій також приїдуть до військових блокпостів, аби передати листи та засвідчити велику підтримку українським військовим напередодні можливого вторгнення російських окупаційних військ.

«Активісти закликатимуть усіх охочих активно долучатися до кампанії «Не купуй російське», яка є важливим елементом інформаційної та економічної війни проти шовіністичної політики Путіна, а також не піддаватися на провокації з пропагандою сепаратизму, пам’ятаючи та цінуючи єдність і цілісність України», – йдеться у повідомленні.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ