У міліції Львова розпочалися «Канікули»

У міліції Львова розпочалися «Канікули»

22.03.14 08:06 0 680
Від 21 березня, міліція Львова розпочала проведення оперативно-профілактичних заходів під назвою «Канікули», що триватимуть до 30 березня.

Про це повідомляє прес-служба Львівського міського управління міліції.

Як зазначається у повідомленні, робота працівників міліцейських підрозділів, головним чином, буде скерована на забезпечення належних умов проведення дозвілля підлітків. Заходи передбачають виявлення осіб, які втягують дітей у злочинну діяльність, проституцію, жебрацтво та наркоманію. Заплановано низку спільних рейдів з органами місцевого самоврядування для виявлення підлітків, які залишились без нагляду дорослих.

Посилена увага під час проведення заходів приділятиметься недопущенню купівлі та вживання неповнолітніми алкогольних напоїв і паління тютюнових виробів. Адміністративну відповідальність за продаж заборонених дітям товарів першочергово нестимуть недобросовісні продавці торгівельних закладів.

«На профілактичному обліку в ОВС перебуває близько півсотні дітей, які вже скоїли або мають схильність до скоєння правопорушень», – розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Львівського міського управління міліції Павло Лихач.

Також він додав, що «до цієї категорії підлітків підхід має бути зовсім інший. Робота з ними спрямована на недопущення повторного скоєння злочинів. Тому під час весняних канікул особлива увага приділятиметься індивідуальній роботі з цими дітьми».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині чоловік під ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ