В Івано-Франківській області громадські активісти допомогли правоохоронцям затримати хабарника в Коломиї

В Івано-Франківській області громадські активісти допомогли правоохоронцям затримати хабарника в Коломиї

22.03.14 16:37 0 850
Заручившись підтримкою громадських організацій, які повідомили про хабарництво в одному із навчальних закладів Коломиї правоохоронці «на гарячому» затримали працівника коледжу, який намагався отримати неправомірну вигоду. Зустрівшись зі студентом прямо на сходовій клітці закладу, чоловік вимагав півтори тисячі гривень за успішну здачу заліку навчальною групою (50 гривень з кожного студента).

35-річному чоловікові інкримінують ч.2 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою», що карається штрафом від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Правоохоронці відзначають, що долучення громадськості до вирішення проблем нашого суспільства значно спрощує та допомагає роботі міліції. Відколи суспільство почало активно включатись у правозахисну роботу, виявлення правопорушень та повідомлення про них почали зростати у арифметичній прогресії. Виявляючи правопорушника, громадські активісти сприяють міліціонерам навіть у веденні слідчо-оперативної роботи.

Міліція Прикарпаття дякує небайдужим громадянам за активну участь та допомогу! Разом до спільної мети!

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: під ...
Наступна новина: 23 березня на Волині ...

КОМЕНТАРІ