У Львівській області порушників адміністративного нагляду правоохоронці притягують до кримінальної відповідальності

У Львівській області порушників адміністративного нагляду правоохоронці притягують до кримінальної відповідальності

22.03.14 15:08 0 640
У Червонограді міліціонери відкрили кримінальне провадження відносно 23-річного місцевого мешканця, котрий неодноразово порушував правила проходження адміністративного нагляду. Чоловік згідно ухвали Миколаївського суду, перебував під адміністративним наглядом два роки.

Чоловік відбував покарання у Миколаївській виправній колонії, де характеризувався з негативного боку. Згідно з ухвалою Миколаївського суду два роки перебував під адміністративним наглядом.

«За час відбування адміністративного нагляду в Червоноградському міськвідділі міліції чоловік чотири рази притягався до адміністративної відповідальності за порушення правил адміністративного нагляду. А нещодавно дільничний інспектор міліції виявив, що він самовільно залишив місце свого проживання не повідомивши працівників міліції», - повідомила заступник начальника сектору ДІМ Червоноградського МВ майор міліції Оксана Коліда.

В ході проведеної перевірки правоохоронці встановили, що правопорушник поїхав в гості до родичів у місто Старий Самбір. Як пояснив сам чоловік він умисно виїхав з Червонограда, оскільки йому не подобалося те, що його постійно перевіряють працівники міліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 395 (порушення правил адміністративного нагляду) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців.

З початку року Червоноградськими дільничними інспекторами міліції виявлено шість порушень адміністративного нагляду. Усіх порушників притягнуто до кримінальної відповідальності.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська, Київська, ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ