На Львівщині розпочинається операція "Канікули"

На Львівщині розпочинається операція "Канікули"

22.03.14 15:56 0 828
Із 21 березня 2014 року на Львівщині розпочнуться оперативно-профілактичні заходи під назвою «Канікули», у ході яких правоохоронці виявлятимуть осіб, котрі втягують підлітків у злочинну діяльність, проституцію, жебрацтво, наркоманію. Попереджатимуться злочини вчинені неповнолітніми, перевірятиметься рівень їхнього соціального стану та правового захисту. Заходи триватимуть до 30 березня 2014 року.

Працівники міліції спільно з відповідними органами місцевого самоврядування виявлятимуть дітей, що залишились без нагляду дорослих. Також виявлятимуть та документуватимуть факти продажу неповнолітнім алкогольних і тютюнових виробів. Особливу увагу звертатимуть на ті заклади торгівлі, що розташовані поблизу вокзалів, місць дозвілля та відпочинку підлітків. Особи, які продають дітям алкоголь або тютюнові вироби притягуватимуться до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 156 КУпАП.

Проводитимуться профілактичні заходи з підлітками, які вже вчиняли правопорушення, а також з членами родин, котрі вчиняли насильство в сім’ї щодо дітей.

Правоохоронці звертаються до усіх небайдужих і наголошують, що у період весняних шкільних канікул переважна більшість дітей залишаються без нагляду дорослих. Не продавайте неповнолітнім алкогольні напої і тютюнові вироби.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ