На Львівщини продовжується набір до лав Національної гвардії України

На Львівщини продовжується набір до лав Національної гвардії України

22.03.14 10:14 0 664
Телефони у кабінетах вербальних служб не замовкають. З проханням вступити до лав гвардійців телефонують не тільки з України, але й з Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Румунії, Канади та навіть Росії.

Серед закордонних волонтерів є як і українці які працюють за кордоном так і громадяни іноземних держав. Деякі люди телефонують та записуються цілими сім’ями. Для працівників кадрових органів така кількість громадян, бажаючих служити у лавах Національної Гвардії України виявилась досить несподіваною. Іноді вони не завжди встигають навіть прийняти усі дзвінки. «Коли я розмовляю з людиною то по завершенні розмови вже маю 5-6 пропущених дзвінків.», - розповідає начальник відділення комплектування підполковник Олег Вільчинський.

Такій активності сприяє також добра поінформованість населення щодо контактів вербувальної служби. Групою зв’язків з громадськістю та ЗМІ Західного командування спільно із громадськими активістами була проведена ґрунтовна робота по розповсюдженню контактів вербувальних служб у соціальних мережах. Командування управління та командири військових частин беруть участь у прямих ефірах та телемарафонах на радіо та телебаченні підчас яких розповідають громадянам про нову силову структуру.

Журналісти також не залишились осторонь та активно долучились до інформування населення у ці важкі для України часи

По звершенні спілкування тих, хто виявляє бажання заносять до спеціального реєстру для проходження служби за контрактом, або у резерв. За 6 днів у такі списки потрапили близько 400 патріотів України.

підполковник Вадим Голуб,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ