У Житомирі відбувся обласний чемпіонат з гирьового спорту

У Житомирі відбувся обласний чемпіонат з гирьового спорту

22.03.14 14:38 0 646
18-19 березня 2014 року на базі спортивного комплексу Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова пройшов чемпіонат Житомирської області з гирьового спорту серед чоловіків, юніорів, юнаків у двоборстві та серед жінок і дівчат у ривку гирі – повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

В змаганнях взялии участь 106 спортсменів (50 чоловіків, 18 дівчат, 38 юнаків) із Новоград-Волинського, Попільнянського, Андрушівського, Червоноармійського, Коростишівського, Житомирського, Радомишльського районів та міста Житомира.

Високий рівень змагань підтверджує факт участі у них заслуженого майстра спорту України, майстра спорту міжнародного класу, 9 майстрів спорту України, 12 КМС та 15 спортсменів 1 розряду.

За підсумками змагань у командному заліку І місце серед дорослих посіла команда міста Житомира, у складі якої виступали представники військового інституту, Національного агроекологічного університету, Житомирського державного технологічного університету та ЖДУ імені Івана Франка. На ІІ місці - команда Новоград-Волинського району, на ІІІ місці – збірна Червоноармійщини.

Серед юнаків І командне місце посіла збірна команда Новоград-Волинського району, ІІ місце – спортсмени Андрушівського району, ІІІ місце – збірна Радомишльського району.

За результатами чемпіонату буде сформована збірна команда Житомирської області для участі у чемпіонаті України з гирьового спорту, який відбудеться 10-14 квітня 2014 року в Донецьку.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ