У Рівненській області правоохоронці затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад на свого односельця

У Рівненській області правоохоронці затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад на свого односельця

22.03.14 13:50 0 705
Спочатку допоміг, а потім пограбував - саме так вчинив 39-річний Микола, житель села Оженин. Аби розжитися на 40 гривень чоловік поламав односельцю ногу.

Біля одного із торгівельних закладів села чоловік зустрівся із своїм знайомим 60-річним односельцем Анатолієм. Чоловіки вирішили розбавити своє дозвілля алкоголем. Випивши по чарці, Анатолій попрохав Миколу допомогти йому зняти із банківської картки гроші, на що останній погодився.

- У під’їзді Микола спробував непомітно витягнути гаманець у Анатолія, коли ж це йому не вдалося, він кілька разів вдарив його по нозі. Після чого забрав гаманець із грошима у сумі близько 40 гривень, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук.

Анатолій з діагнозом закритий перелом стегна доставлений до місцевій лікарні.

А от гроші з картки зловмиснику зняти так і не вдалося, тож гаманець із кредиткою він викинув. До речі, Микола вже неодноразово поставав перед судом за злочини проти власності.

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, - зазначив начальник СВ Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук. – Вирішується питання про застосування запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопілля: про введення в ...

КОМЕНТАРІ