У Рівненській області триває робота рятувальників та соцпрацівників у складі мобільно-консультаційного пункту

У Рівненській області триває робота рятувальників та соцпрацівників у складі мобільно-консультаційного пункту

22.03.14 17:20 0 833
20 березня рятувальники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій спільно з фахівцями обласного та районного центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді завітали до дітей фтізіо-пульмонологічного санаторію «Козинський» Радивилівського району, а також у 4 населених пункти сільської місцевості, де відвідали малозабезпечені та неблагополучні сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Головною метою візиту рятувальників та соцпрацівників було проведення профілактичної роботи щодо попередження виникнення пожеж в житловому секторі, пропаганди здорового способу життя та попередження випадків пожеж, винуватцями яких стають діти.

Під час спілкування з дітьми лікувально-оздоровчого закладу фахівці акцентували їх увагу на тому, наскільки важливим є дотримання елементарних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності і до яких наслідків призводить нехтування ними. Також діти дізналися про випадки пожеж та різного роду надзвичайних ситуацій, які трапляються в Україні та на території Рівненщини, а також порядок першочергових дій у випадку їх виникнення.

Після зустрічі з дітьми, рятувальники та соцпрацівники відправилися проводити профілактично-роз’яснювальну роботу в сільський житловий сектор. З мешканцями будинків були проведені бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, роз’яснено порядок дій на випадок виникнення пожежі, особливо було наголошено на дотриманні правил безпечного використання побутових газових та електроприладів, надано рекомендації як убезпечити помешкання. Також, громадянам роздали тематичні пам’ятки та листівки про заходи пожежної безпеки з актуальних сезонних тематик, які містять усі необхідні правила та рекомендації, дотримання яких дозволить уникнути біди.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Іменем Сотника Сергія ...

КОМЕНТАРІ