У Тернополі продовжують боротьбу з несанкціонованою торгівлею

У Тернополі продовжують боротьбу з несанкціонованою торгівлею

22.03.14 16:13 0 769
Вчора та працівники міліції, муніципальної поліції та комунальники проводять спільні рейди на вулицях Живова та Шептицького щодо недопущення несанкціонованої торгівлі.

«Звернулися підприємці до депутата міської ради щодо несанкціонованої торгівлі в районі ринку, підприємці відзначили, що вони сплачують усі податки і збори, а поряд на тротуарах розміщуються невідомі продавці і заважають їхньому бізнесу, - розповів Богдан Ясеновський начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів. – Вчора і ми зустрілися з тими людьми, що займаються несанкціонованою торгівлею – запропонували їм торгові місця на центральному ринку там є 200 вільних місць, є також на ринку на вулиці на Б. Лепкого - від 30 до 50 місць і є на Симоненка від 70 до 100 місць».

Крім того, за два дні правоохоронці склали два протоколи на незаконних торговців, конфіскували товар та зробили подання на демонтаж 4 об’єктів.

« наші хлопці працюють на вулицях Живова і Шептицького, - розповів Сергій Волков, начальник управління муніципальної поліції. – Вчора правоохоронці склали один протокол і ми ще один, також вчора міліціонери конфіскували товар, ми з готуємо документи на виконком на демонтаж 4 об’єктів в районі центрального ринку».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ