Голову Тернопільської ОДА з призначенням привітав Маршалек Підкарпатського воєводства Польщі пан Владислав Ортиль

Голову Тернопільської ОДА з призначенням привітав Маршалек Підкарпатського воєводства Польщі пан Владислав Ортиль

22.03.14 17:22 0 835
На адресу Тернопільської облдержадміністрації надійшов лист від Маршалка Підкарпатського воєводства пана Владислава Ортиля, у якому зокрема йдеться:

«Прагну висловити свої щирі вітання у зв’язку із зайняттям посади голови обласної державної адміністрації Тернопільської області. Нехай виконання тих незвикло важливих та відповідальних функцій принесе Вам багато професійних та особистих успіхів. Вірю, що закладена Вами мета та цілі, а також прийняття стратегічних рішень приведуть до всестороннього розвитку Тернопільської області. Я щиро зацікавлений у підтримці партнерських стосунків та багатосторонньої співпраці між нашими регіонами. Висловлюю сподівання, що ця співпраця розвиватиметься завдяки постійним контактам та реалізації спільних проектів».

Від імені Маршалка також надійшло запрошення щодо участі у щорічній Міжнародній виставці-ярмарці продовольчих і органічних продуктів «EKOGALA 2014» 23-25 травня 2014 року в Жешуві (Підкарпатське воєводство, Польща). В рамках заходу відбудуться професійні вишколи та семінари, присвячені проблематиці ринку екологічно чистих продуктів та техніки у Польщі, а також особисті презентації, дегустації та конкурси.

Довідка: Тернопільська область протягом тривалого часу активно співпрацює з Підкарпатським воєводством Республіки Польща. Результатом послідовної та спільної роботи у цьому напрямку стало укладення угоди про міжнародно-регіональне співробітництво між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Підкарпатським воєводством. На налагоджено робочі стосунки між органами влади та громадськими організаціями. Щороку регіони обмінюються представницькими делегаціями для участі у форумах, виставках-ярмарках та обміну досвідом.

Сторони і надалі здійснюватимуть регулярний обмін візитами, інформацією, що є необхідною передумовою для успішної реалізації спільних регіональних ініціатив, приділятимуть особливу увагу розбудові прямих зв'язків і співробітництва між регіонами та громадами, встановленню контактів між підприємствами та іншими суб'єктами господарювання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іменем Сотника Сергія ...
Наступна новина: Майбутнім екологам міста ...

КОМЕНТАРІ