На Тернопіллі "Для нас важлива міжнародна співпраця з усіма державами", - Олег Сиротюк

На Тернопіллі "Для нас важлива міжнародна співпраця з усіма державами", - Олег Сиротюк

22.03.14 11:19 0 656
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк зустрівся з представниками Міжнародного Республіканського Інституту США.

"Покращення стосунків влади та громади, покращення життя та якості послуг - основне, чого хоче нова влада. Я, як голова області, зацікавлений в міжнародних контактах, в допомозі та сприянні міжнародних організацій, а зокрема, Міжнародного Республіканського Інституту, який давно працює на території України та світу. Я сподіваюся, що наша зустріч стане першим кроком до майбутньої та тісної співпраці", - заявив Олег Сиротюк.

Віце-президент Міжнародного Республіканського Інституту Томас Гарретт каже, що уже був у Тернополі 15 років тому. Наразі така можливість зявилася знову і він вирішив відвідати саме наш обласний центр, оскільки чув, що в Тернополі мешкають активні люди, які завжди твердо демонструють свою політичну та національну позицію.

Олег Сиротюк запевнив гостей зі Сполучених Штатів, що нова влада готова до співпраці та допомоги у напрацювані "багажу знань" з реформ, націлених на покращення життя людей.

За останні дні, - каже керівник Тернопілля,- ми бачимо, що Україна стала ліпшою і отримала великі можливості, аби стати кращою. В ході нашої роботи ми будемо шукати розуміння і підтримку. Ми держава, яка прагне зайняти гідне місце на світовій політичній карті. Ми зробимо усе, щоб Україна розвивалася, щоб розвивалися демократичні інститути, економіка, а для цього нам потрібні партнери зі схожими цінностями.

Томас Гарретт пообіцяв донести усі слова керівника області до Вашингтону, а також сказав, що вони планують приїхати ще раз на Тернопілля, але уже у якості міжнародних спостерігачів на Президентських виборах.

Довідка: Міжнародний Республіканський Інститут - некомерційна організація, яка займається поширенням свободи і демократії в усьому світі, допомагаючи політичним партіям стати більш обізнаними і чутливими до викликів, а громадянам брати участь у держплануванні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ