Roshen заявляє про арешт рахунків у Росії на 2,8 мільярда рублів

Roshen заявляє про арешт рахунків у Росії на 2,8 мільярда рублів

22.03.14 09:35 0 661
Кондитерська корпорація Roshen заявляє про арешт своїх рахунків у Росії на суму 2,8 мільярда рублів. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Як нам стало відомо, проти російських підприємств Roshen з ініціативи холдингу «Об’єднані кондитери» (Москва) порушено кримінальну справу. Постановою Тверського районного суду Москви в рамках цивільного позову у цій справі 14 березня накладено арешт на всі кошти російських підприємств корпорації. Сума становить 2,8 мільярда рублів», – йдеться в заяві компанії.

При цьому в компанії відзначили, що кошти, які перебувають на рахунках компанії у Росії, були призначені виключно для здійснення господарської діяльності на території цієї країни. коли вони арештовані, Roshen позбавлений можливості оплачувати поставки сировини, займатися виробництвом, продовжувати будівництво нового виробничого майданчика, а також сплачувати податки, йдеться в заяві.

«У зв’язку з накладенням арешту на всі кошти даних підприємств, корпорація Roshen не має можливості продовжувати здійснення господарської діяльності на території Росії», – заявили в компанії.

Також прес-служба корпорації повідомляє, що почалися перевірки підприємств корпорації з боку Федеральної податкової служби, Федеральної митної служби, Державної інспекції праці, Федеральної служби з екологічного, технологічного й атомного нагляду, порушено справу Управлінням Федеральної антимонопольної служби у Липецькій області.

Roshen заявляє, що будь-яких роз’яснень із цього приводу не отримувала.

У корпорації називають ситуацію, що склалася, рейдерським захопленням.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Відбувся ...
Наступна новина: На Хмельниччині на базі ...

КОМЕНТАРІ