Крокси: невелика довідка!

Крокси: невелика довідка!

22.03.14 07:43 0 1206
Справа була минулого літа. Начитався я якось захоплених відгуків про цей бренд, мовляв які круті вони роблять штуки, як це все інноваційно і неймовірно комфортно та й пішов вивчати околиці в пошуку відповідного розміру з повною упевненістю, що обов'язково підберу собі відповідні тапочки для експлуатації в жорстких умовах спеки і піску, та й дівчина моя собі сподівалася небудь доглянути.

Крокси

Невелика довідка! Як свідчить історія, компанію утворили три любителя парусного спорту, вирішивши створити ідеальну для своїх парусних потреб взуття. Допомогла їм у цьому одна канадська компанія, що робила особливий м'який, легкий і міцний полімер. Три друга викупили у них на нього права і пустили у виробництво, отримавши бажане. Полімер назвали Croslite, а саму обувку - CROCS, в честь крокодила і через те, що найперша модель компанії нагадувала зовні крокодилячу морду. Купили крокси ви можете на Амазем: http://amazem.ru/catalog/brand-crocs

З тієї пори багато води утекло і зараз в асортименті можна знайти не тільки крокодиломордові екземпляри, але і сланці, і кеди, і сліпони, і балетки і навіть осінньо-зимові черевики. Зізнаюся, я переміряв майже все, що було в наявності у фірмовому магазині. Найпопулярніші та відомі на вид крокси мого розміру виявилися мені великими в районі кріплення на п'яті - воно постійно спадала. Інші ж були малі в районі пальців або натирали.

Нарешті мій вибір припав на звичні на вигляд кеди, але точно також зроблені з цього особливого полімерного матеріалу.

Перші враження: нозі неймовірно легко, вона буквально дихає крізь отвори і я прям смакував як буду забігати в цих кедах в море і потім йти по розпеченому піску. Дівчина теж знайшла собі підходящі балетки - на звичайні у неї алергія (абсолютно не може їх носити), а кроксовие здалися неймовірно зручними. Віддали ми за цю справу щось близько 5-6 тисяч рублів на двох.

Здивування настало пізніше. Я так і не зміг дійти в цих кедах до будинку, радісний такий весь з магазину вийшовши. Ще на півдорозі я натер собі кілька пальців на правій нозі. Надалі, я навіть намагався їх розносити і чесно відходив в них кілька днів в умовах палючого сонця і моря, але більше півтора-двох днів мої ноги не витримували - спершу легкість і кайф, а потім мозолі і біль.

Дівчина балетки так носити і не змогла, так як з незрозумілих причин в них набагато швидше втомлювалися її ніжки, хоча перші хвилини дійсно все здавалося прекрасно. Літо скінчилося, з тієї пори наша пара кроксів так і лежить. Цього року надягати їх вже ніхто не планує.

Розкажіть про ваш досвід спілкування з цим брендом або різними варіаціями їх "крокодильчиків", може бути вам пощастило трохи більше, ніж нам, і ви пізнали всю красу інновацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тест-драйв Toyota Highlander
Наступна новина: Вертикальні стратегії ...

КОМЕНТАРІ