В Житомирській області військовозобов’язані у Бердичеві демонструють бойовий дух і бажання захищати Батьківщину

В Житомирській області військовозобов’язані у Бердичеві демонструють бойовий дух і бажання захищати Батьківщину

23.03.14 16:38 0 793
21 березня голова облдержадміністрації Сидір Кізін побував у 26-ій бердичівській артилерійській бригаді 8-го армійського корпусу, аби особисто подивитися на умови, у яких перебувають військовослужбовці. Керівники частини показали очільнику області навчальний комплекс артилерійських підрозділів, казарми, їдальню, медичну частину, спортивний комплекс тощо.

Голова облдержадміністрації схвально оцінив і техніку, і навчальну базу частини, зауваживши, що побачене вселяє надію на здатність українців постояти за себе.

«Приємно відзначити бойовий дух і піднесення у керівників частини, у офіцерського складу і, головне, – у військовозобов’язаних, які щойно сюди прийшли. В них є бажання служити, є бажання захищати Батьківщину», - сказав Сидір Кізін.

За словами командира бригади Андрія Маліновського, у бригаді очікується близько 2-х тисяч військовозобов’язаних. Військкомати направляють до частини чоловіків з Бердичівського, Андрушівського, Малинського, Чуднівського, Попільнянського районів. Люди патріотично налаштовані.

Казарменно-житловий фонд військової частини, як зауважив її командир, дозволяє прийняти відповідну кількість військовозобов’язаних. Для розміщення, зокрема, не вистачає матрасів, але завдяки міській владі, громаді Бердичева це питання вирішується.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У багатьох країнах ...

КОМЕНТАРІ