На Хмельниччині рятувальники удосконалили професійну майстерність у ліквідації аварії на хімічно-небезпечному підприємстві

На Хмельниччині рятувальники удосконалили професійну майстерність у ліквідації аварії на хімічно-небезпечному підприємстві

23.03.14 15:05 0 726
21 березня рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Деражнянщини взяли участь у комплексному тактичному навчанні оперативних служб району на базі Деражнянського молокозаводу.

За тактичним задумом, внаслідок порушення технологічного процесу відбулась розгерметизація ємкості з рідким аміаком та послідуючим його витоком. Першими до місця аварії прибули члени аварійної бригади підприємства та приступили до ліквідації умовної надзвичайної ситуації.

За підвищеним номером виклику до місця події негайно прибули 2 відділення рятувальників 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Деражня, аварійні бригади електромереж та газової служби, працівники міліції та лікарі швидкої медичної допомоги, які оперативно ліквідували умовну аварію, евакуювали з небезпечної зони потерпілого та надали йому першу медичну допомогу.

Рятувальники та представники служб взаємодії успішно справились з завданням. Підрозділи ДСНС та усі оперативні служби вкотре довели свою готовність діяти за призначенням.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Операція ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ