У Волинській області двоє товаришів пограбували односельчанина

У Волинській області двоє товаришів пограбували односельчанина

23.03.14 17:29 0 864
Тепер їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі по шість років кожному.

До ківерцівського райвідділу міліції звернувся 63-річний житель району із повідомленням про пограбування. Чоловік розповів, що двоє односельчан відібрали у нього 30 гривень. Зловмисниками виявилися раніше судимий 27-річний та 24-річний жителі Ківерцівського району.

Оскільки парубки проживають у одному селі із потерпілим, то вони добре знали, що чоловік мешкає сам. Вечірньої пори «непрохані» гості прийшли до помешкання заявника і вимагали гроші. Господар намагався пояснити, що ніяких заощаджень немає, але це не допомогло. Вони зв’язали пенсіонера та відібрали у пенсіонера 30 гривень. На викрадені гроші товариші влаштували собі хмільне свято.

– Правоохоронці оперативно затримали зловмисників та доставили до райвідділу, – повідомив начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Приймачук. – Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Молодикам оголошено про підозру у вчиненні злочину. Триває досудове розслідування.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Шаранич: ...
Наступна новина: "Дівочі ...

КОМЕНТАРІ