В управлінні ДАІ Львівщини відбулась зустріч з представниками громадськості

В управлінні ДАІ Львівщини відбулась зустріч з представниками громадськості

23.03.14 10:43 0 906
В управлінні Державтоінспекції у Львівській області відбулась зустріч з представниками громадськості. В обговоренні актуальних питань щодо вдосконалення роботи працівників ДАІ взяли участь представники «Автомайдану», «Дорожнього контролю», громадського формування «Рабів до раю не пускають», «Varta 1» та Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України.

До присутніх звернувся заступник начальника управління ДАІ Львівщини, підполковник міліції Віталій Гапчич. Він наголосив на важливості визначення пріоритетів у діяльності Державтоінспекції зі сторони громадськості та обговорення стратегії подальшої співпраці.

«Ми готові вислухати всі проблемні моменти в роботі ДАІ та пропозиції, що надійдуть від вас», - зауважив Віталій Гапчич.

Кожен із присутніх мав можливість висловити свою думку та бачення роботи не лише Державтоінспекції, але й усіх правоохоронних органів.

У свою чергу, представники «Дорожнього контролю» розповіли, що громадські активісти вже впродовж тривалого часу беруть участь у спільних патрулюваннях міста Львова. Є певні труднощі, з якими зіштовхуються працівники ДАІ, зокрема, зухвале ставлення до них окремих учасників дорожнього руху. Як правило, це водії-порушники, які були за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Актуальними питаннями для громадськості є кадрові призначення у Державтоінспекції, прозорість у діяльності працівників та розробка певних концепцій щодо змін у системі ДАІ.

У результаті «круглого столу» було прийнято рішення збиратися щотижня, аби виробити спільні напрацювання між Державтоінспекцією та громадськістю й забезпечити порядок на дорогах області.

Наступна така зустріч відбудеться вже цього понеділка, 24 березня, о 10-й годині в актовому залі управління ДАІ Львівщини.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ