Тернопільські міліціонери розшукали водія, котрий скоїв ДТП та втік

Тернопільські міліціонери розшукали водія, котрий скоїв ДТП та втік

23.03.14 19:13 0 944
Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби розшукати винуватця дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у селі Петриків Тернопільського району. Внаслідок наїзду іномарки серйозні травми отримала одна жінка, хоча поруч стояло ще двоє людей, їх, на щастя, зачепило менше.

Повідомлення про дорожню аварію надійшло від очевидців пригоди, вони також викликали швидку потерпілій. На місце події оперативно виїхали працівники міліції. Як з’ясувалося, аварія сталася близько дев’ятої години вечора у селі Петриків поблизу одного із приватних господарств. На трьох людей, які стояли на узбіччі дороги, раптово налетів автомобіль. Найбільше потерпіла 50-річна місцева жителька: її з численними тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Скоївши наїзд, водій навіть не зупинився, а поспішив зникнути. Розшукати його допомогли очевидці події, які запам’ятали модель транспортного засобу та частину номерного знаку.

Правоохоронці зробили вибірку автомобілів марки «Мерседес бенц» з бази даних ДАІ і почали перевіряти кожного власника, який має схожий транспортний засіб. До списку потрапило майже сорок автівок. Пошуки дали результат. Вже наступного дня співробітники обласної ДАІ спільно з колегами з Тернопільського райвідділу міліції встановили особу водія, причетного до аварії. Ним виявився 38-річний житель обласного центру.

Зі слів підозрюваного, після наїзду він не зупинився та не надав потерпілій допомогу через те, що дуже злякався і був у шоковому стані. Автомобіль заховав в одному із приватних господарств Тернопільського району.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Дії водія, з вини якого сталася аварія, кваліфіковано частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Через події в Криму ...

КОМЕНТАРІ