У Львівській області Ірина Сех зустрілась з Генеральним Консулом Республіки Польща

У Львівській області Ірина Сех зустрілась з Генеральним Консулом Республіки Польща

23.03.14 10:53 0 912
21 березня 2014 року голова Львівської облдержадміністрації свободівка Ірина Сех зустрілася з Генеральним Консулом Республіки Польща Ярославом Дроздом. Зокрема, очільниця області зазначила, що для країни є безцінним досвід польської сторони у набутті членства в европейських та евроатлантичних структурах.

"Ми цінуємо ту підтримку, яку надає Польща на шляху України до Европейського Союзу. Ми також вдячні за підтримку, надану Україні і українцям під час Революції гідності, особливо за можливість лікування поранених українців у медичних закладах Республіки Польща", – зазначила голова ОДА.

Окрім цього, керівник області підкреслила, що Республіка Польща є одним із найважливіших економічних партнерів Львівщини – протягом останніх років зовнішньоторговельна та інвестиційна співпраця з Польщею постійно розвивалася.

Зазначимо, Республіка Польща традиційно є найпотужнішим зовнішньоторговельним партнером Львівської области: за обсягами експорту та імпорту вона стабільно посідає перше місце серед країн, з якими наша область веде зовнішньоекономічну співпрацю.

Ірина Сех висловила зацікавлення у спільній роботі з польською стороною у питаннях розбудови пунктів пропуску і прикордонної інфраструктури на спільній ділянці Державного кордону.

"Облдержадміністрація буде продовжувати роботу в напрямку розвитку партнерства з регіонами Польщі на основі попередніх напрацювань і домовленостей, а також шукати нові перспективні напрямки співпраці", – запевнила очільниця області.

Своєю чергою Ярослав Дрозд запевнив у готовності Республіки Польща до співпраці та розробки нових спільних проєктів.

Нагадаємо, Львівщина підтримує партнерські відносини з Підкарпатським, Люблінським, Сілезьким, Малопольським і Мазовецьким воєводствами – з ними підписано угоди про міжрегіональне співробітництво.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ