На Волині у ДТП постраждали троє осіб

На Волині у ДТП постраждали троє осіб

23.03.14 14:03 0 773
Внаслідок автопригод тілесні ушкодження отримали два пішоходи та їздовий гужової підводи.

Близько 11-ї години у дворі будинку на проспекті Волі, що в м. Луцьку, 22-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген-ЛТ35» і рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 87-річну жінку, яка ішла позаду транспортного засобу. Внаслідок автопригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у Луцьку міську клінічну лікарню.

Ще одна автопригода була зареєстрована за участю пішохода в селі Липини Луцького району. О 19-й годині 51-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Хюндай соната», не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху та допустив наїзд на 69-річного жителя обласного центру. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Того ж дня о 19-й годині вечора в с. Бузаки Камінь-Каширського району, 26-річний водій автомобіля «KIA CARENS» не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого зіткнувся із підводою, яка рухалася в попутному напрямку під керуванням 55-річної місцевої жительки. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: НАТО: агресія Росії – ...

КОМЕНТАРІ