"Дівочі посиденьки" із підлітками проводять волинські правоохоронці

"Дівочі посиденьки" із підлітками проводять волинські правоохоронці

23.03.14 17:40 0 1040
Поспілкуватися про життя-навчання-кохання, дізнатися більше про таємниці жіночого здоров’я та обговорити пікантні особливості взаємовідносин між чоловіками та жінками відтепер старшокласники шкіл та ліцею можуть із працівниками кримінальної міліції у справах дітей.

– Профілактика здорового способу життя серед молоді – це не лише лекції та бесіди, інколи достатньо відвертої розмови, аби зрозуміти потреби, бажання та можливості неповнолітніх, – наголосила старший оперуповноважений КМСД Мацевицького РВ УМВС України у Волинській області Юлія Очача. – Зазвичай у підлітковому віці виникає багато запитань про кохання, здоров’я чи відносини із однолітками. Коли ж неповнолітні не знаходять на них відповіді, можуть вчиняти необдумані вчинки, нашкодити собі чи оточуючим, впасти у депресію.

Аби провести профілактичний захід, працівники кримінальної міліції у справах дітей «Дівочі посиденьки» організували із дівчатками, котрі живуть у гуртожитку Маневицького професійного ліцею:

– Ми говорили про «таємниці» жіночого здоров’я, засобів гігієни, профілактики захворювань, доброзичливості, уникнення насильства та інше. А допомогла нам у цьому настільна гра «Крок за кроком».

Кожен, хто долучився до цікавого спілкування, не залишився байдужим, почерпнув чимало цікавої інформації та отримав порцію хорошого настрою.

Лідія САХАРЧУК,

Маневицький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ