Полковника Сергія Шаранича представили колективу закарпатської міліції

Полковника Сергія Шаранича представили колективу закарпатської міліції

23.03.14 10:32 0 920
В Ужгороді відбулося представлення нового керівника УМВС України в Закарпатській області – 49-річного полковника міліції Сергія Олексійовича Шаранича.

Представляли нового очільника міліції заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович та голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко. У представленні також взяв участь новий керівник УСБУ області.

Представляючи полковника Шаранича, Микола Величкович охарактеризував політичну ситуацію в державі та роль міліції у цій непростій ситуації. Після останніх кривавих подій на Майдані в Києві авторитет людини в погонах катастрофічно впав, тож відновити довіру до міліції - наше спільне завдання. Водночас міліція має бути поза політичним протистоянням. А перед Законом рівні всі, незалежно від політичного забарвлення, наголосив керівник.

Закарпаття – непростий край в політичному та криміногенному плані, близькість кордонів породжує контрабанду, тож від роботи міліції, в першу чергу таких служб, як УБОЗ і УДСБЕЗ залежить наповнення державного бюджету.

Інше питання, яке потребує невідкладного вирішення – це корупція, яка при попередній владі роз′їдала державу зсередини і стала справжнім викликом для суспільства. Побороти її можна лише спільними зусиллями правоохоронців та громадськості.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко, представляючи нового керівника міліції, охарактеризував полковника Шаранича як справжнього професіонала та порядну людину й висловив впевненість, що міліція під його керівництвом поборе злочинність і твердо стоятиме на захисті законності та правопорядку.

Сергій Шаранич подякував керівництву МВС та краю за висловлену йому високу довіру й пообіцяв чесно та професійно виконувати всі поставлені завдання.

Після завершення офіційної частини Сергій Шаранич поспілкувався з журналістами та з представниками громадськості краю, які в присутності заступника міністра висловили підтримку новому керівнику закарпатської міліції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ