Сергій Шаранич: "Закарпатська міліція відкрита для громадськості й закликає до співпраці справжніх патріотів Закарпаття"

Сергій Шаранич: "Закарпатська міліція відкрита для громадськості й закликає до співпраці справжніх патріотів Закарпаття"

23.03.14 17:18 0 839
Наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова керівником закарпатської міліції призначено 49-річного полковника міліції Сергія Шаранича.

Ми зв′язалися з Сергієм Олексійовичем по телефону, він саме був у дорозі з Києва у рідне Закарпаття. Й поцікавилися найближчими планами нового керівника закарпатських правоохоронців, його баченням роботи міліції в сучасних непростих умовах.

- Я є міліціонер за покликанням! – запевнив співрозмовник, який віддав міліції майже 30 років свого життя.

- Що таке міліція? Міліція - це державний озброєний орган влади, який захищає життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, інтереси суспільства і держави від протиправних посягань, - цитує полковник Шаранич Закон України «Про міліцію». - Законні вимоги працівника міліції мають бути безумовними до виконання громадянами держави. Підкреслюю – законні та справедливі вимоги. Також міліція безпосередньо підпорядковується Міністру внутрішніх справ України.

Що хочу зробити одним із перших на Закарпатті - це переформатувати, перезавантажити так звану Громадську раду при УМВС. Вона повинна стати справжнім дорадчим органом, куди увійдуть справжні (я наголошую на цьому слові) патріоти Закарпаття та України. Можете вже повідомити своїм читачам, журналістам, громадським активістам, аби надсилали свої пропозиції щодо кандидатів до цієї ради.

Я готовий почути кожного та гарантую неупереджену роботу міліції за мого керівництва. А роботи у нас справді багато. До слова, я ніколи не тікав від роботи й не тікаю від неї тепер.

Я чудово усвідомлюю події, що відбуваються як на Сході, так і на Заході нашої країни. Впевнений в міліції Закарпаття, впевнений в колективі. Ми разом подолаємо усі тимчасові негаразди, відновимо довіру закарпатців до людей в погонах.

Я також твердо переконаний в тому, що наша держава з гідністю вийде з нинішньої непростої ситуації. Але для цього їй необхідна наша праця, відданість та любов.

Любіть Україну!

P.S. Пропозиції просимо повідомляти в СЗГ УМВС на E-mail: zakarpatczg@ukr.net

http://www.uzhgorod.net.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна може втратити ...
Наступна новина: У Волинській області двоє ...

КОМЕНТАРІ