Інформація корпункту підтримки ВМС Збройних сил України: потрібна допомога українським морякам!

Інформація корпункту підтримки ВМС Збройних сил України: потрібна допомога українським морякам!

23.03.14 11:37 0 806
22 березня, за телефонним повідомленням одного з попередніх командирів протичовнового корвета «Тернопіль» Андрія Куриленка, у Севастопольській гавані великий розвідувальний корабель «Славутич» стоїть під Українським військово-морським прапором. Морський тральщик “Черкаси” після спроби вирватися з озера Донузлав зайняв оборону й залишається вірний присязі разом з великим десантним кораблем «Костянтин Ольшанський». До речі, на цих кораблях, що вчора героїчно пробували вирватись з блокади на озері Донузлав, служать уродженці Тернопілля.

Прийде час і Україна буде знати все про своїх кращих синів. Важко слідкувати за усіма подіями, що зараз відбуваються у Криму, колишнім військовим та й усім патріотам нашої держави без щему в серці. Та вкотре хочу зазначити – нам кинули виклик у вигляді агресії російської держави під керівництвом Кремлівського режиму. І цей виклик ми гідно поборемо!

Зараз наші ВМС потребують всебічної підримки - як моральної так і матеріальної. Для стримування агресора потрібне дооснащення флагмана ВМС ЗС України фрегата «Гетьман Сагайдачний» радіотехнічними засобами. Кожен може допомогти, перерахувавши кошти на ці потреби. Фрегат нещодавно виконав важливе завдання командування – дав відсіч російським малим кораблям поблизу наших берегів. І зараз під комануванням почесного громадянина міста Тернополя, капітана 1 рангу Романа П’ятницького стоїть на сторожі морських просторів України поблизу Одеси.

Надіслати кошти для оснащення фрегата можна на рахунок Приватбанку: 5168 7572 5999 8203. Кошти з рахунку будуть використані виключно для придбання засобів зв’язку (військового призначення) для флагмана ВМС ЗС України фрегата «Гетьмана Сагайдачного». У цьому є велика потреба!

Ігор Крочак, військовий історик, один з авторів книги «Протичовновий корвет Тернопіль», член Національної Спілки Журналістів України, Спілки Офіцерів України, голова Тернопільського громадського інформаційно-координаційного пункту підтримки ВМС Збройних Сил України

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ