На Дніпропетровщині аферисти збирають гроші на армію і потреби Майдану

На Дніпропетровщині аферисти збирають гроші на армію і потреби Майдану

23.03.14 13:24 0 779
На Дніпропетровщині почастішали випадки, коли «псевдореволюціонери» різними методами намагаються отримати винагороду з деяких керівників за можливість продовжити роботу на посаді чи за допомогою погроз вимагають гроші у громадян «на потреби Майдану». Про це повідомили в обласному управлінні міліції. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Так, до правоохоронців звернувся керівник однієї з комерційних структур з заявою про те, що до нього зателефонував невідомий, і назвавшись «сотником Євромайдану», вимагав гроші з депозиту в банку його дружини на потреби революції.

«Органи внутрішніх справ мають інформацію та матеріали, які кваліфікуються як шахрайські дії», – йдеться у повідомленні міліції.

Заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов повідомив журналістам, що близько тижня до районних держадміністрацій і великих підприємств телефонують невідомі, називаючись заступниками голови ОДА Ігоря Коломойського, та вимагають негайно перерахувати гроші на потреби армії.

Філатов зазначив, що «на гачок» вже потрапив один із голів райдержадміністрації, який перерахував 25 тисяч гривень на рахунок, вказаний невідомими.

«Я сподіваюся, їх знайдуть і покарають відповідні органи», – заявив Борис Філатов, повідомивши, що вже передав номер, з якого телефонували невідомі, правоохоронцям.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сорос пропонує покарати ...
Наступна новина: У Дніпропетровській мерії ...

КОМЕНТАРІ