Хмельниччина: на Кам'янеччині 15-річні підлітки впродовж кількох днів двічі обікрали один і той самий магазин

Хмельниччина: на Кам'янеччині 15-річні підлітки впродовж кількох днів двічі обікрали один і той самий магазин

24.03.14 13:10 0 825
На думку про те, що злочини скоїли неповнолітні, правоохоронців наштовхнуло те, що з магазину зникло чимало солодощів та інших продуктів, які цікавлять дітей.

З проміжком у чотири дні до Кам’янець-Подільського райвідділу міліції надійшло два повідомлення про крадіжку з одного і того ж магазину. Першого разу зловмисники зірвали на вхідних дверях замок, проникли всередину та винесли із магазину кілька пляшок спиртного, жуйки, шоколадки та інші продукти харчування на загальну суму 550 гривень.

Через кілька днів злодії залізли в магазин уже через вікно. Цього разу винесли товару на 9 тисяч гривень. Але серед викраденого знову було чимало різноманітних солодощів, що наштовхнуло оперативників на думку про те, що крадіжки могли скоїти діти.

За розслідування справи взялися працівники кримінальної міліції у справах дітей. У ході проведення оперативних заходів було встановлено, що у двох 15-річних вихованців місцевого інтернату раптово з’явились гроші, крім того, вони пригощали своїх однолітків солодощами та цигарками.

Правоохоронці розуміли, що хлопці не могли зберігати крадене в інтернаті, адже це одразу помітили б вихователі, тому було прийнято рішення встановити за ними спостереження. І зовсім скоро це дало результат — працівники міліції встановили, що неповнолітні злодії ховають крадене у закинутому будинку неподалік інтернату. Там, власне, їх і затримали.

Як повідомив начальник Кам’янець-Подільського РВ УМВС Олександр Завадський, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На місцевих виборах у ...
Наступна новина: У Львівській області Ірина ...

КОМЕНТАРІ