Льовочкін повертається на телеканал «Інтер»

Льовочкін повертається на телеканал «Інтер»

24.03.14 11:24 0 812
Директором компанії «Національні інформаційні системи», що входить до складу Inter Media Group і виробляє для телеканалу «Інтер» програми «Новини», «Подробности» й «Подробности недели», призначено Назіма Бедірова.

Про це повідомляє прес-служба Inter Media Group.

Пан Бедіров раніше обіймав посаду директора телеканалу Zoom, що також входить до складу Inter Media Group.

Головний редактор і член правління телеканалу «Інтер» Антон Нікітін, який поєднував ці посади з посадою директора компанії «Національні інформаційні системи», зосередиться на розвитку програмного контенту та власного телевиробництва.

Назим Бедіров прокоментував «Телекритиці» повернення команди Сергій Льовочкіна дуже коротко, оскільки зараз перебуває поза межами України.

«Разом зі мною до НІСу повертаються Ігор Шувалов, Лаврентій Малазонія, який знову буде керівником з інформаційної політики, його заступником стане Олексанр Пилипець, шеф-редактором «Подробностей недели» буде призначена Ольга Червакова», – зазначив пан Бедіров.

Нагадаємо, директор «НІСу» Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов’язують з екс-головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, звільнилися з «Інтера» наприкінці 2013 року.

Керівником НІСу став Антон Нікітін.

Також канал залишили журналіст Ольга Червакова, випусковий редактор Вікторія Найдьонова, шеф-редактор новин Олександр Пилипець.

Інформаційна політика «Інтера» з січня 2014-го набула відверто маніпулятивного характеру, що викликало реакцію незгоди як на самому каналі, так і в колег.

21-го березня ГО «Телекритика» звернулася до Комісії з журналистської етики щодо систематичних порушень професійних стандартів редакціями новин Першого національного та «Інтера» протягом грудня 2013 – лютого 2014 року.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі підрядна ...
Наступна новина: В Тернопільську міську раду ...

КОМЕНТАРІ