В Тернопільську міську раду завітали гості зі сходу України

В Тернопільську міську раду завітали гості зі сходу України

24.03.14 11:39 0 799
21 березня 2014 р. в Тернопільську міську раду завітала молодь з різних міст сходу України. В рамках проекту «Твоя Країна», яку організовує всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ), відбулось ознайомлення учасників проекту з роботою міської ради та особливостями молодіжної політики Тернополя.

«Проект «Твоя Країна» є всеукраїнським та реалізовується у восьми містах України. Основною ідеєю якого є молодіжні обміни між містами України для знайомства молоді з культурою, історією, традиціями, молодіжним життям, туристичними перлинами міст і яких вони ще не були» – коментує координатор проекту Василь Кулевчук.

Екскурсію міською радою провів начальник патронатного відділу Максим Черкашин, який розповів про особливості роботи органу місцевого самоврядування та пріоритети молодіжної політики Тернополя. «За ініціативи міського голови Сергія Надала в Тернополі реалізовується проект «Тернопіль – студентська столиця», метою якого є позиціонувати наше місто як найбільш комфортне для здобуття вищої освіти. Нам вдалось об’єднати керівництво вищих навчальних закладів, студентського самоврядування, громадських організацій, бізнесу та влади координувати роботу та щорічно реалізовувати різноманітні проекти направлені на покращення якості освіти, організації дозвілля та побуту студентів. Окрім того у нас активно працює Молодіжна міська рада, яка займається молодіжною політикою міста» – зазначив Максим Черкашин.

Про студентські ініціативи розповів студентський мер Тернополя Олег Грушицький. Він акцентував увагу на загальноміських заходах таких як Студентська доба, StudFest, освітній проект МЕР (механізми ефективного розвитку), а також запропонував учасникам збирати студентські команди та приїжджати в Тернопіль для участі в спільних проектах.

Загалом в рамках проекту «Твоя Країна» до Тернополя завітала молодь з Миколаєва, Кіровограда, Харкова, Житомира та Черкас.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ