У Рівненській області бійці Держслужби з НС врятували від знищення вогнем квартиру в 5-поверховому житловому будинку

У Рівненській області бійці Держслужби з НС врятували від знищення вогнем квартиру в 5-поверховому житловому будинку

24.03.14 08:08 0 1102
23 березня о 10:25 в чергову службу Головного управління ДСНС України у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 5-ти поверхового житлового будинку по вул. Гарній,10а обласного центру. Вогнеборців викликали сусіди, які відчули запах диму.

За вказаною адресою негайно виїхали дві пожежні автоцистерни, автодрабина та оперативно-координаційним центр обласного управління Держслужби з НС.

На момент прибуття рятувальників з вікна четвертого поверху йшов дим. Вогнеборці намагалися потрапити до квартири, та на заваді їм стали броньовані двері, у зв’язку з тим, що в помешканні де сталася пожежа нікого не було, рятувальники за допомогою автодрабини потрапили в квартиру через вікно та швидко ліквідували загоряння, що виникло в одній із кімнат помешкання.

Завдяки пильності сусідів, та оперативним діям рятувальників квартиру вдалося врятувати від знищення полум’ям та не допустити поширення вогню на сусідні помешкання. Внаслідок пожежі ніхто з жителів будинку не постраждав, а матеріальні збитки зведені до мінімуму. Вогонь встиг лише пошкодити ліжко, постіль та стіни в кімнаті квартири. Наразі причина загорання встановлюється.

Шановні мешканці краю! Будьте обережними у поводженні з вогнем, дотримуйтесь правил пожежної безпеки в побуті, на робочому місці, під час відпочинку. Пам’ятайте: безпека Вашого життя залежить від Вас самих!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На марафоні у Барселоні ...
Наступна новина: Росія: Новодворську хочуть ...

КОМЕНТАРІ